неділя, 21 липня 2013 р.

Салат з кавуном і рікоттою


Це легкий і швидкий у приготуванні салат із небуденним поєднанням різних інгредієнтів. 

Нам знадобляться:
  • Кавун (м’якоть, очищена від кісточок);
  • Сир рікотта;
  • Салат бейбі-мікс (до складу міксу обов’язково мають входити листочки молодого буряку і руккола);
  • Базилік;
  • Мята;
  • Малина свіжа;
  • Оливкова олія;
  • Бальзамічний соус концентрований (крем);
  • Сік лимона;
  • Сіль, перець.

Готуємо step-by-step:
  • Салат бейбі мікс (або листочки молодого буряку, рукколу та ще якісь листочки салату, якщо вони  є), базилік і м’яту промиваємо і просушуємо;
  • У блендері збиваємо оливкову олію, трошки лимонного соку та листочки м’яти, поки листочки не подрібняться. Додаємо до заправки солі і перцю;
  • Нарізаємо м’якоть кавуна невеличкими трикутничками, вибираємо з нього кісточки;
  • Всю зелень викладаємо на тарілку, зверху кладемо шматочки кавуна, малину, рікотту, яку розриваємо руками на шматочки;
  • Поливаємо все заправкою, яку ми приготували , і концентрованим бальзамічним соусом.
Смачного Вам від KULIKCOOK!



Немає коментарів:

Дописати коментар