четвер, 17 липня 2014 р.

Салат з овочами-гриль та рікотою



Смачний, свіжий літній салат з ароматом грилю. Сподобається і вегетаріанцям.

Інгредієнти прості:

  • Рукола;
  • Баклажан;
  • Червоний солодкий перець капі;
  • Фіолетова ялтинська цибуля;
  • М’яка рікота;
  • Оливкова олія, густий бальзамічний соус;
  • Сіль, перець.


Готуємо:

  • Розрізаємо баклажан скибочками вздовж на 4-6 частин;
  • Кладемо баклажан окремо і щедро солимо, даємо йому полежати і пустити сік, щоб зникла гіркота;
  • Перець нарізаємо товстими скибочками;
  • Цибулинку розрізаємо навпіл і лишаємо їй хвостик, щоб вона трималася купи;
  • Віджимаємо баклажан від соку;
  • Заправляємо овочі оливковою олією, бальзамічним соусом, солимо та перчимо;
  • На грилі чи сковорідці-гриль підсмажуємо овочі;
  • Миємо та просушуємо листочки руколи, викладаємо на тарілку;
  • Підсмажену цибулину розрізаємо на великі шматки;
  • Зверху на руколу викладаємо овочі-гриль;
  • Чайною ложкою робимо з рікоти кульки (як з морозива) і викладаємо їх зверху на салат;
  • Заправляємо оливковою олією та густим бальзамічним соусом;
  • Готово!


Смачного Вам від KULIKCOOK!

Немає коментарів:

Дописати коментар