Цікаве поєднання контрастних смаків. Почнемо. Нам знадобиться:
- Гарбуз (невеличкого гарбуза вистачить на 4 порції);
- Морква (1-3 штуки залежно від розміру);
- Імбир (невеличкий корінець);
- Часник (1 зубок);
- Вершки (10-20% жирності);
- Вершкове масло;
- Оливкова олія;
- Копчене куряче філе;
- Перчик чилі;
- Свіжа кінза (замініть на петрушку, якщо не любите кінзу, але комбінація смаків буде вже не та);
- Пармезан;
- Концентрований бальзамічний соус;
- Сіль, перець;
- Чорний кунжут (не обов’язково).
Ну що, готуємо?
- Чистимо гарбуз від шкірки та нутрощів, нарізаємо на кубики;
- Чистимо і нарізаємо на маленькі кубики моркву та імбир (до речі, практичний лайфхак – спробуйте чистити шкірку імбиру звичайною чайною ложкою, це дуже зручно), один зубок часнику чистимо і розчавлюємо ножем;
- Складаємо все у каструлю і заливаємо водою, накриваємо кришкою і починаємо відварювати;
- Відварюємо до того, поки все не стане м’яким (можна зливати час від часу воду, щоб її залишилося зовсім трошки і суп вийшов не надто водянистим);
- Додаємо вершки, оливкову олію, вершкове масло, солимо і перчимо, збиваємо все блендером до однорідної маси;
- Нарізаємо копчене куряче філе на тонкі слайди (рекомендую спробувати куряче філе власного копчення, яке продають у «Сільпо» в «Епіцентрі» на Полярній);
- Миємо свіжу кінзу, просушуємо і обриваємо листочки;
- Натираємо пармезан;
- Нарізаємо свіжий перчик чилі;
- Наливаємо суп в тарілку, посипаємо пармезаном, викладаємо курку, чилі, листочки кінзи, посипаємо чорним кунжутом і крапаємо бальзамічним соусом.
Смачного від KULIKCOOK!
The new Casino Queen app is now live! - JTM Hub
ВідповістиВидалитиLaunched last year, The Casino 당진 출장샵 Queen is a social 전라북도 출장안마 casino experience to play 구미 출장샵 the best 울산광역 출장안마 Slots from across the globe. Play on your 오산 출장안마 desktop or mobile device and