пʼятницю, 22 липня 2016 р.

Сендвіч з pulled pork, малосольними огірками і руколою



Пропоную вам легкий рецепт ситного сендвіча, який можна зїсти як вдома, так і взяти з собою на пікнік.

Нам знадобляться наступні інгредієнти:
  • Хліб
  • Pulled pork – копчена «рвана» свинина, її я замовляв в Тараса Парандія «Димне м’ясо від Тараса» http://dymne.com.ua/
  • Гірчиця негостра з хріном (можна і без хріна)
  • Діжонська гірчиця в зернах
  • Пармезан
  • Грецькі і кедрові горішки
  • Сік половини лайму/лимону
  • Свіжа кінза
  • Свіжий базилік
  • Свіжа рукола (в мене була двох видів – звичайна і йодована)
  • Оливкова олія
  • Сіль, перець

Готуємо:
  • Робимо перший соус – змішуємо негостру гірчицю з хріном із діжонською гірчицею в зернах
  • Робимо песто з кінзи – в блендері перемелюємо грецькі і кедрові горішки, пармезан, додаємо вимиті листочки (стебла не потрібно) базиліку і кінзи (пропорції на око, але кінзи більше), оливкову олію, сік половини лайму/лимону, сіль, перець і доводимо все до густої однорідної консистенції
  • Нірізаємо тонкими пластинками малосольні огірки (їх можна купити в магазині або на ринку)
  • Миємо і просушуємо руколу
  • Хліб підсмажуємо на грилі
  • На одну половинку намащуємо гірчичний соус і викладаємо pulled pork, зверху огірки, змащуємо їх песто, викладаємо руколу
  • На іншу половинку намащуємо песто і складаємо сендвіч разом
  • Готово!

Смачного Вам від KULIKCOOK!

Фото: Оля Сосюра www.facebook.com/olya.sosiura  




Немає коментарів:

Дописати коментар