четвер, 21 серпня 2014 р.

Баклажани в томатному соусі з пармезаном



Все геніальне – просто. Смачна вегетаріанська страва з баклажанів.
Нам потрібно:
  • Баклажани – штучки 2-4 (залежно від кількості голодних людей);
  • Рomodori pelati – консервовані томати-сливки у власному соку (1 банка);
  • Пармезан;
  • Оливкова олія;
  • Сіль, перець.
Готуємо:
  • Розрізаємо баклажани вздовж скибочками (на 4-6 скибочок кожен), щедро солимо, даємо їм полежати і пустити сік, щоб зникла гіркота, потім віджимаємо вологу;
  • Розігріваємо духову до 180 градусів;
  • Поливаємо баклажани оливковою олією, перчимо і трошки солимо;
  • Відправляємо баклажани в духовку на 15-20 хв., перевертаємо їх час від часу;
  • В цей час в блендері робимо порошок із пармезану і легко перемелюємо томати у власному соку (окремо від пармезану, звичайно ж);
  • Виймаємо баклажани, поливаємо їх томатним соусом і ставимо в духовку ще на декілька хвилин;
  • Викладаємо баклажани на тарілку, поливаємо соусом і щедро посипаємо пармезаном;
  • Готово!
Смачного Вам від KULIKCOOK!

Немає коментарів:

Дописати коментар