Літо, свіжі запашні і
соковиті томати, що може бути краще? Лише салат з ними! А в цьому салаті в
грузинському стилі пікантність бастурми чудово доповнює солодкі стиглі томати.
Для цього салату нам
необхідно:
- Декілька різних видів томатів – жовті, темні, сливки, рожеві (я використовував жовті, сливки і темні);
- Багато зелені – петрушка, кріп, базилік, молода цибуля, кінза (трошки, якщо Вам до вподоби її характерна «смердючість»);
- Солодкий червоний перець – болгарський (паприка) або капі (мені більша капі подобається, він дуже солодкий);
- Бастурма;
- Олія оливкова і соняшникова (нерафінована);
- Сіль, перець.
Починаємо готувати:
- Нарізаємо томати;
- Нарізаємо перець тонкими продовгуватими смужками;
- Нарізаємо бастурму також смужками;
- Дрібно рубаємо всю зелень (чим більше, тим краще);
- Заправляємо олією – трошки оливкової і трошки запашної соняшникової;
- Посолити, поперчити (звичайно, краще намолоти перцю та солі);
- Готово!
Смачного Вам від KULIKCOOK!
Немає коментарів:
Дописати коментар