Смачний,
свіжий літній салат з ароматом грилю. Сподобається і вегетаріанцям.
Інгредієнти
прості:
- Рукола;
- Баклажан;
- Червоний солодкий перець капі;
- Фіолетова ялтинська цибуля;
- М’яка рікота;
- Оливкова олія, густий бальзамічний соус;
- Сіль, перець.
Готуємо:
- Розрізаємо баклажан скибочками вздовж на 4-6 частин;
- Кладемо баклажан окремо і щедро солимо, даємо йому полежати і пустити сік, щоб зникла гіркота;
- Перець нарізаємо товстими скибочками;
- Цибулинку розрізаємо навпіл і лишаємо їй хвостик, щоб вона трималася купи;
- Віджимаємо баклажан від соку;
- Заправляємо овочі оливковою олією, бальзамічним соусом, солимо та перчимо;
- На грилі чи сковорідці-гриль підсмажуємо овочі;
- Миємо та просушуємо листочки руколи, викладаємо на тарілку;
- Підсмажену цибулину розрізаємо на великі шматки;
- Зверху на руколу викладаємо овочі-гриль;
- Чайною ложкою робимо з рікоти кульки (як з морозива) і викладаємо їх зверху на салат;
- Заправляємо оливковою олією та густим бальзамічним соусом;
- Готово!
Смачного Вам від KULIKCOOK!
Немає коментарів:
Дописати коментар