Цей
сандвіч легко і швидко готувати, тому це правильний вибір, коли часу мало, а їсти
хочеться, або коли просто лінь готувати довго.
Нам
знадобляться:
- Баварські сосиски (такі білі із травами; можна і інші сосиски, аби були товсті і смачні);
- Багет свіжий (чіабата або продовгаста булочка також підійде);
- Солодкий червоний перець;
- Свіжі томати (херсонські сливки – чудовий варіант);
- Свіжий базилік та рукола (можна ще петрушку);
- Декілька листочків салату ромен;
- Грецькі горіхи або кеш’ю;
- Пармезан (невеличкий шматочок);
- Лимонний сік;
- Оливкова олія;
- Бальзамічний соус;
- Сіль, перець чорний свіжомелений;
- Дерев’яна шпажка чи продовгаста зубочистка (без неї страва також вийде).
Швиденько
готуємо:
- Підсмажуємо сосиски на грилі чи сковорідці-гриль до легкої скринки;
- Підсмажуємо на грилі або сковорідці-гриль солодкий червоний перець, попередньо посоливши та поперчивши його, а також оббризкавши оливковою олією та темним бальзамічним соусом;
- Готуємо соус песто (ви вже маєте знати, як це робиться);
- Миємо базилік, руколу і петрушку, просушуємо їх;
- В блендері подрібнюємо пармезан та горішки (грецькі чи кеш’ю), додаємо базилік, руколу, петрушку, оливкову олію, лимонний сік, сіль, перець, все перемелюємо до густої консистенції;
- Багет (чи що у Вас там) розрізаємо по довжині на дві частинки, можна легенько підрум’янити хліб на грилі, щедро змащуємо обидві половинки соусом песто;
- Нарізаємо сосиски, перець-гриль та томати, викладаємо листки салату ромен та всі інгредієнти на обидві половинки хлібу;
- Фіксуємо все шпажкою чи зубочисткою, щоб було зручніше їсти.
Смачного
Вам від KULIKCOOK!
Немає коментарів:
Дописати коментар