Для приготування цієї літньої, легкої вегетаріанської
пасти нам знадобляться:
- власне макарони;
- 1 цукіні;
- фета (грам так 150);
- в’ялені томати в оливковій олії (декілька дольок);
- м’ята;
- петрушка;
- оливкова олія;
- сіль (я використовую морську, «свіжомелену», спробуйте!);
- свіжомелений перець.
Починаємо готувати, весь процес займе не
більше 20 хвилин.
- Ставимо на плитку воду для макаронів, підсолюємо її;
- Ріжемо цукіні на тонкі смужки, заправиляємо їх оливковою олією, солимо, перчимо;
- Розігріваємо сковорідку-гриль до високої температури і підсмажуємо смужки цукіні з обох сторін;
- Готуємо соус. В блендері перемелюємо фету з листям петрушки, м’яти, порізаними на шматочки в’яленими томатами та оливковою олією;
- Відварюємо макарони до стану al dente, зливаємо воду;
- Додаємо готовий соус та підсмажений цукіні до макаронів, перемішуємо;
- Викладаємо на тарілку, прикрашаємо подрібненою петрушкою.
Смачного Вам від KULIKCOOK!
Немає коментарів:
Дописати коментар