Пропоную вам легкий
рецепт ситного сендвіча, який можна з’їсти як вдома, так і взяти з
собою на пікнік.
Нам знадобляться наступні
інгредієнти:
- Хліб
- Pulled pork – копчена «рвана» свинина, її я замовляв в Тараса Парандія «Димне м’ясо від Тараса» http://dymne.com.ua/
- Гірчиця негостра з хріном (можна і без хріна)
- Діжонська гірчиця в зернах
- Пармезан
- Грецькі і кедрові горішки
- Сік половини лайму/лимону
- Свіжа кінза
- Свіжий базилік
- Свіжа рукола (в мене була двох видів – звичайна і йодована)
- Оливкова олія
- Сіль, перець
Готуємо:
- Робимо перший соус – змішуємо негостру гірчицю з хріном із діжонською гірчицею в зернах
- Робимо песто з кінзи – в блендері перемелюємо грецькі і кедрові горішки, пармезан, додаємо вимиті листочки (стебла не потрібно) базиліку і кінзи (пропорції на око, але кінзи більше), оливкову олію, сік половини лайму/лимону, сіль, перець і доводимо все до густої однорідної консистенції
- Нірізаємо тонкими пластинками малосольні огірки (їх можна купити в магазині або на ринку)
- Миємо і просушуємо руколу
- Хліб підсмажуємо на грилі
- На одну половинку намащуємо гірчичний соус і викладаємо pulled pork, зверху огірки, змащуємо їх песто, викладаємо руколу
- На іншу половинку намащуємо песто і складаємо сендвіч разом
- Готово!
Смачного Вам від KULIKCOOK!
Фото: Оля Сосюра www.facebook.com/olya.sosiura
Немає коментарів:
Дописати коментар