На черзі новий салат. Для нього над знадобляться наступні інгридієнти:
- креветки очищені або в панцирях (останні доведеться чистити власними руцями, що, звичайно ж, швидко не вийде);
- перець болгарський (солодкий) зелений (колір) (перчини так дві);
- цибуля фіолетова (також відома як ялтинська; одна штучка);
- авокадо (якщо знайдете спілий чи переспілий, зробимо з нього соус, якщо не надто спілий - просто наріжемо);
- яйця курячі (штуки три);
- вершки (такі, пожирніші, більше ніж 30%; грам так 100);
- вино біле сухе (трошки зовсім);
- лайм або лимон.
- сіль, перець чорний мелений.


Якщо креветки вже очищені, тоді у вас менше турбот. Якщо ні, тоді відваріть креветки в панцирі і оцистіть їх (попереджаю вас, це займає немало часу, тому краще купіть вже очищені креветки, моя вам порада).
Тепер робимо вершковий соус. Беремо вершки і починаємо їх збивати міксером, поки не загустіють. Потім додаємо трохи солі, чорного меленого перцю і білого вина, збиваємо так, щоб все розмішалося.
Беремо всі інгридієнти і викладаємо шарами у скляну миску (так візуальний презентація буде більш ефектною). Послідовність - на ваш вибір. Зверху поливаємо вершковим соусом і викладаємо шкірку лимона у виглядідекоративних листочків, а на них кладемо гірку з червоної ікри.
Перед споживанням все перемішуємо (декоративні елементи із шкірки лимона прибираємо).
Смачного Вам із КУЛІКУК!
Немає коментарів:
Дописати коментар